Home/Wat we doen/Stations/Projectmanagement
Projectmanagement2020-02-24T21:01:40+01:00

Projectmanagement van stations

Dynniq Energy engineert, realiseert en activeert hoog-, midden- en laagspanningstations voor regionale en landelijke netbeheerders en industriële grootgebruikers. We begeleiden onze klanten door het gehele proces, van het in kaart brengen van de benodigde functionaliteiten tot en met de activatie en het onderhoud van het station. Waar mogelijk ontzorgen we onze klanten, bijvoorbeeld door de gehele engineeringsfase op ons te nemen.

We halen onze projectmanagers en -leiders uit de praktijk en verzorgen in-house opleidingen en cursussen, waarbij we ons met name focussen op projectmanagement en procesbegeleiding bij UAV GC contracten. In onze aanpak en samenwerking werken we volgens standaard protocollen en procedures die we vooraf met onze opdrachtgever afstemmen. Vanaf de start van het project werken onze Project Managers nauw samen met de Lead Engineerings en Werkvoorbereiders.

System engineering

We hebben ruime ervaring met UAV GC contracten en hanteren hierbij de systems engineering (SE) methodiek. Hierdoor worden de behoeften en eisen van de opdrachtgever in elke fase van het project, van het voorlopig ontwerp tot en met de realisatiefase, gewaarborgd. We beginnen met een inventarisatie van de eisen en vertalen dit naar een technisch ontwerp. Voordat we naar de volgende fase gaan verifiëren en valideren we of wordt voldaan aan de eisen van de opdrachtgever. Hiervoor maken we gebruik van software (Relatics), waarin alle data en informatie verwerkt wordt.

Wil je meer weten over onze aanpak? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk én vrijblijvend contact met je op.


Ga naar de bovenkant